Andre ydelser

Hos KBH Tag tilbyder vi et væld af ydelser, som kan optimere din bolig eller være med til at give dit næste tagprojekt et arkitektonisk løft.

Få et unikt udseende med listedækning

Hvis du gerne vil give din bolig eller virksomhed et mere arkitektonisk udtryk, kan det hjælpes godt på vej med listedækning. Selve designet er velegnet til bryde de flade rækker med tagpap, der specielt på de tage med taghældning kan være virksomt – både i forhold til at styrke taget, men ligeså vel i forhold til at give et unikt udseende. På den økonomiske front er listedækning et sikkert valg, der på sigt tjener sig hurtigt hjem ved at være ekstremt solidt, tæt og effektivt som tagløsning.

du ringer vi bringer

Vi stiller altid vores bedste mandskab til rådighed, når vi skal løse dit næste tagpapprojekt. Det betyder, at vi kun sender professionelle og dedikerede fagmænd ud til jer, så snart specifikationerne er endeligt på plads. Igennem hele processen, fra bestilling til færdigt resultat, vil der være en tæt dialog og samarbejde mellem parterne for at sikre, at alt falder på plads og du i sidste ende bliver tilfreds med resultatet.

Få installeret et kvalitetsovenlys

Uanset om det er i forbindelse med etableringen af et nyt tagprojekt eller en tagrenovering, tilbyder vi en professionel installation af ovenlys. Vi kan levere ovenlys fra anerkendte leverandører som eksempelvis Velux, som har markedets førende vinduer.
I nogle reglementer er der specifikke krav om, at der skal være dagslys, mens der i privaten er mange fordele ved at have et naturligt lysindfald. Det er især indeklimaet, som forbedres væsentligt og det kommer også dig til gode på den lange bane. Skulle der opstå behov for ventilation af luft eller mangler i et sted til at lukke røgen ud, hvis uheldet er ude, kan ovenlys være en stor gevinst i både privaten og på arbejdspladsen. Vi tilbyder fleksible ovenlysløsninger i et væld af forskellige størrelser, der matcher dine ønsker.  

Vedligehold og service af tag

Vi gennemgår taget efter 1 år og foretager ligeledes et eftersyn efter 5 år for at sikre, at alt er i den skønneste orden og kvaliteten er intakt. Det er standard procedure, når I vælger os. Vi mener, at det er en tillidssag, når det kommer til service og vedligehold og derfor betyder den garanti vi udstikker meget for os. Vi har en bred erfaring med at foretage et væld af reparationer og serviceopgaver, hvis I har behov for hjælp til utætheder, brandskader med flere.
Hvis i har behovet for at få en uforpligtende snak om dit næste tagprojekt eller lignende, står vi naturligvis til rådighed med sparring og kompetent vejledning. Vi kan også hjælpe med generel service og vedligehold, hvis dette ønskes.

SEND OS EN BESKED

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne være dit foretrukne valg, når dit tag skal renoveres eller udskiftes. Derfor tilbyder vi alle kunder et uforpligtende tilbud, så I kan blive klogere på, hvilken løsning der matcher og dækker jeres behov bedst muligt.