Erhverv

Holdbare løsninger til din virksomhed

Har du et tagprojekt, som du gerne vil have sat i søen, er vi de helt rette at tage kontakt til. Vi tilbyder professionelle tagløsninger, hvor vi især har speciale inden for tagpap, listedækning og ovenlys. Vores brede kendskab til branchen og anerkendte leverandører er din garanti for, at du får en kvalitetsløsning, hvad enten det er en fagentreprise eller en hovedentreprise I ønsker. Du kan læse om fordelene ved en hovedentreprise her.

Hovedentreprise på et kommunalt skoleprojekt

Vi har blandt andet beskæftiget os med en case fra en skole, som har fået konstateret skimmelsvamp. Her stod vi for at skære op i det gamle tag, blotlægge alle spærrerne, sanere mod skimmel, tage prøver og isolere på ny, hvorefter vi kunne tilføje nyt tagpap. Fordelen ved at lade os være hovedentreprenør er primært, at du sparer tid og besvær, samtidigt med at du er i professionelle hænder under hele processen.

SEND OS EN BESKED

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter et nyt tag eller trænger det bare til en renovering, kan vi hjælpe dig. Har du brug for et eftersyn, generel vejledning eller rådgivning, så klarer vi også det. Vi har netværket og ressourcerne til at gøre dine byggedrømme til virkelighed!