Privat

Få en professionel tagløsning til din bolig

Vi tilbyder tagrenoveringer og andet forefaldende arbejde af allerhøjeste kvalitet og med de bedste materialer på markedet, som udføres af professionelle håndværkere. Du kan vælge at lade os stå for hovedentreprisen (evt. link til landingssiden) eller blot lade os klare isoleringen eller vinduesarbejdet. Fælles for alle løsningerne er, at de er holdbare, fleksible og leveret efter aftalt tid. Vores speciale er inden for tagpap, hvor vi blandt andet tilbyder listedæknings- og ovenlysløsninger.

En tagløsning der holder

Hvis I vælger tagpapløsningen, får i garanteret lang levetid og et slidstærk tag. I alle tilfælde vil levetiden være afhængig af, hvilken tilstand selve bygningskonstruktionen er i. Hvis i vælger os til at udføre lægningen af tagpap, kommer vi altid ud og besigtiger taget efter henholdsvis 1 og 5 år for at sikre, at alt er i orden. 

Det er standard procedure. I har mulighed for at tilvælge listedækning, der bidrager med en arkitektonisk dimension til det ellers mere klassiske flade tag. Dette er en lidt mere udgiftstung løsning, men uanset hvad kan en professionel anlægning af tagpap betale sig på sigt. Det gælder både ved almen tagrenovering og ved nybyggeri.

Der er mange fordele, uanset om du vælger listedækning eller den klassiske flade tagpapløsning:

  • Lang levetid og minimal vedligeholdelse
  • Vælg mellem forskellige udtryk, eksempelvis listedækning
  • En tagløsning der holder 100 % tæt
  • Konkurrencedygtige priser du kan forholde dig til

SEND OS EN BESKED

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter et nyt tag eller trænger det bare til en renovering, kan vi hjælpe dig. Har du brug for et eftersyn, generel vejledning eller rådgivning, så klarer vi også det. Vi har netværket og ressourcerne til at gøre dine byggedrømme til virkelighed!