Tagpap

Tagpap til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder tagpap af høj kvalitet, som er opbygget med fibre, der giver taget en stor styrke. Derfor skal man ikke lade sig narre af, at pap indgår i navnet, da det med tiden er blevet optimeret og styrket. Det betyder, at en tagpapsløsning i dag er blevet populær og velanvendt til både boliger, såvel som tilbygninger, carporte og lignende. Selve belægningen af tagpappet består af et lag af asfalt og syntetisk gummi, der gør taget ekstremt tæt og holdbart. 

På sigt bidrager det til at undgå fugtskader og lignende. Tagpappet har tilmed en overdel, der er den synlige rå overflade, som giver modstandsdygtighed. Du kan som udgangspunkt godt selv lægge tagpappet, men der er mange faldgruber forbundet med dette, som kan resultere i en række udgifter på sigt. Derfor anbefaler vi, at i tager fat på os i forbindelse med dit næste tagrenovationsprojekt. Vi udfører det professionelt og leverer altid en høj kvalitet i kan stole på.

En tagløsning der holder

Hvis I vælger tagpapløsningen, får i garanteret lang levetid og et slidstærk tag. I alle tilfælde vil levetiden være afhængig af, hvilken tilstand selve bygningskonstruktionen er i. Hvis i vælger os til at udføre lægningen af tagpap, kommer vi altid ud og besigtiger taget efter henholdsvis 1 og 5 år for at sikre, at alt er i orden. 

Det er standard procedure. I har mulighed for at tilvælge listedækning, der bidrager med en arkitektonisk dimension til det ellers mere klassiske flade tag. Dette er en lidt mere udgiftstung løsning, men uanset hvad kan en professionel anlægning af tagpap betale sig på sigt. Det gælder både ved almen tagrenovering og ved nybyggeri.

Der er mange fordele, uanset om du vælger listedækning eller den klassiske flade tagpapløsning:

  • Lang levetid og minimal vedligeholdelse
  • Vælg mellem forskellige udtryk, eksempelvis listedækning
  • En tagløsning der holder 100 % tæt
  • Konkurrencedygtige priser du kan forholde dig til

SEND OS EN BESKED

RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du på udkig efter et nyt tag eller trænger det bare til en renovering, står vi gerne til rådighed. Har du brug for et eftersyn, generel vejledning eller rådgivning, så klarer vi også det.