Totalentreprise

Totalentreprise

Vi tilbyder at stå for hovedentreprisen ved din næste tilbygning, tagrenovering eller lignende. Her overlades ansvaret til vores professionelle håndværkere, der styrer projektet og står for al kommunikation med eksempelvis VVS’ere, murere og elektrikere. Det er med til at give projektet et godt flow, hvor der i kraft af det brede branchenetværk vi er i besiddelse af, vil være styr på alle detaljer undervejs. Det er med til at sparre dig som bygherre for megen tid, besvær og i mange tilfælde er det en økonomisk fornuftig løsning, da meromkostninger og fejlmarginerne med større sandsynlighed udebliver, når vi som professionelle fagfolk håndterer opgaven.

På sigt bidrager det til at undgå fugtskader og lignende. Tagpappet har tilmed en overdel, der er den synlige rå overflade, som giver modstandsdygtighed. Du kan som udgangspunkt godt selv lægge tagpappet, men der er mange faldgruber forbundet med dette, som kan resultere i en række udgifter på sigt. Derfor anbefaler vi, at i tager fat på os i forbindelse med dit næste tagrenovationsprojekt. Vi udfører det professionelt og leverer altid en høj kvalitet i kan stole på.

En proces du kan forholde dig til

En af de klare fordele ved at vælge os som hovedentreprenør er overskueligheden. Du får kun en faktura og bliver kun sat i forbindelse med en kontaktperson undervejs. Det er med til at øge kvaliteten og sikre en høj faglighed.

SEND OS EN BESKED

RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du på udkig efter et nyt tag eller trænger det bare til en renovering, står vi gerne til rådighed. Har du brug for et eftersyn, generel vejledning eller rådgivning, så klarer vi også det.